Szolgáltatások

Digitális transzformáció az üzleti és közszférában

Egy halmaz akta egymás felett

Közigazgatási folyamatok digitalizálása

Széleskörű tapasztalattal és közbeszerzési referenciával rendelkezünk sokfelhasználós elektronikus ügyintézési folyamatok kialakítása területén.

Sportfinanszírozás

Legfontosabb megrendelőink az állami sportirányítási szervek, valamint az országos sportági szakszövetségek, amelyek országos szintű támogatási rendszerek működtetéséshez alkalmazzák szoftvereinket.

Érdekel

Üzleti folyamatok digitalizálása

Vállalatok és egyéb szervezetek részére olyan alkalmazásokat fejlesztünk, melyek célja az üzleti folyamatok hatékonyságának növelése és optimalizálása, idő- és költségmegtakarítás vagy a növekedés támogatása.

Mobil és webes rendszerek

Üzleti megrendelőink számára több területen tudunk megoldásokat szállítani a multimédiás tartalomkezeléstől a back-office rendszereken keresztül a mobil alkalmazásokig.

Érdekel
Egy dossziéért nyúló kéz
Egy programozó kódol

Szoftver integráció

Vállaljuk az általunk vagy harmadik fél által szállított alkalmazások közötti strukturált adatcserét biztosító interface szoftverek fejlesztését.

Összhang a rendszerek között

A legtöbb szervezet számos alkalmazással támogatja folyamatait, ezek között gyakran van szükség adatok továbbítására vagy cseréjére. Az automatizált adatcsere segítségével csökkenthető a munkaigény, illetve átláthatóbbá válnak a folyamatok.

Érdekel

RPA robotok fejlesztése

Ismétlődő, jelentős munkaidőráfordítással járó felhasználói feladatok elvégzésére szoftverrobotokat készítünk, tanítunk be és tartunk karban.

Még több az RPA-ról

Eljött az automatizáció kora

A szoftver “robotok” előre definiált szabályok révén az üzleti folyamatokban tényleges felhasználói tevékenységeket végeznek hatékonyabban és kevesebb hibával, mintha azt egy személy végezné. A felszabaduló időben így a munkavállaló magasabb hozzáadott értékű tevékenységeket tud végezni.

Érdekel
Egy programozó kódol

Lépjen velünk kapcsolatba

Miskolci iroda (Központ): 3530 Miskolc, Hunyadi utca 5
Debreceni iroda: 4034 Debrecen, Vágóhíd utca 2., 8.épület, fszt 006

office@flexinform.hu
+36 20 320 8224

 
A Flexinform irodájának a helye a térképen

Miskolci iroda (Központ):

3530 Miskolc,
Hunyadi utca 5

A Flexinform irodájának a helye a térképen

Debreceni iroda:

4034 Debrecen,
Vágóhíd utca 2., 8.épület, fszt 006